1. >Retsepti
  2. >Сьомга с пролетен микс

Сьомга с пролетен микс

Сьомга с пролетен микс
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 опаковка пролетен микс Bondulelle

 

2 парчета сьомга по около 200 г 

 

2 с.л. зехтин

 

30 г масло

 

Сол и черен пипер на вкус

 
Съставки за 2човек/души
1 опаковка пролетен микс Bondulelle

 

2 парчета сьомга по около 200 г 

 

2 с.л. зехтин

 

30 г масло

 

Сол и черен пипер на вкус

 
  1. Стъпка 1
    Намажете рибата с малко зехтин и посолете от всички страни. Подредете в тава и печете 12-15 минути в загрята до 180 градуса фурна.   
  2. Стъпка 2
    През това време пригответе зеленчуците. Загрейте зехтина в широк тиган и изсипете размразените зеленчуци. Гответе 4 минути под капак, посолете, подправете с черен пипер и добавете маслото.   
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Зелен и жълт фасул с грилована риба

    Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Рибата тон, нискокалорична риба, заедно с гарнитура от зелен и жълт боб, може да ви осигури необходимите калории за обяд, като е идеалният избор за горещите летни дни.

  • Хрупкави пилешки гърди със зелен фасул

    Азиатската кухня може да достигне до дома ви. Бърза и вкусна, тази рецепта ще бъде по вкуса на вашит...

  • Терияки скариди с броколи и карфиол

    Азиатската кухня отново ще ви изненада с проста и вкусна рецепта. Каним ви да опитате Императорския ...