Aki y bacalao
Рецепта за aki y bacalao, ястие от карибската кухня.
Достъпни
3 човек/души
60 мин
Съставки
за 3 човек/души
225 г осолена риба
1 консерва blighia sapida
1 лъжица олио или 4 парчета бекон
1 средна глава лук
Черен пипер на вкус
1 консерва blighia sapida
1 лъжица олио или 4 парчета бекон
1 средна глава лук
Черен пипер на вкус
Съставки за 3човек/души
225 г осолена риба
1 консерва blighia sapida
1 лъжица олио или 4 парчета бекон
1 средна глава лук
Черен пипер на вкус
1 консерва blighia sapida
1 лъжица олио или 4 парчета бекон
1 средна глава лук
Черен пипер на вкус
- Стъпка 1Накиснете солената риба в студена вода за през нощта.
- Стъпка 2Излейте водата, добавете прясна вода и варете до омекване или до премахване на достатъчно количество сол. Премахнете костите и люспите на рибата.
- Стъпка 3През това време, трябва blighia sapida да се подсуши.
- Стъпка 4В тиган запържете бекона или загрейте олиото. Добавете лука, парчета риба и blighia sapida.
- Стъпка 5Гответе в продължение на 510 минути и поръсете с черен пипер.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Печени пилешки бутчета с билково масло и зеленчуци по селски
Печени пилешки бутчета с билково масло и зеленчуци по селски
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Супа пролетен микс
Нова супа за вас!
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Сьомга с пролетен микс
Сьомга с пролетен микс
Открийте също...















