Стъпка 1
Нарежете свареното телешко месо на няколко парчета и го поставете в голям съд с олио и го запържете за около 10-15 минути на силен огън, като бъркате често, докато парчетата станат равномерно червени и придобият светлокафяв цвят. Този цвят ще даде кафяв цвят на соса. Добавете морковите, лука, ситно нарязания чесън и дръжте на огън за още 10 минути. Изсипете виното в тенджерата и бъркайте, докато заври. Добавете доматено пюре, дафинови листа, зърна черен пипер и оставете да заври. Нагласете на ниска температура и оставете съставките без капак за 1 час, докато течността се намали до две трети. Добавете телешкото. Оставете съдържанието да заври, след което кипнете при ниска температура за още 20 минути, за да може течността отново да се намали до половината. След като течността се сгъсти, я прекарайте през ситно сито. В соса добавете малко сладка заквасена сметана и зърна от зелен пипер.
Стъпка 2
Сложете патешките бутчета в предварително загрята до 200°C фурна за 20 минути, докато почервенеят.
Стъпка 3
За тестото разбийте яйцата заедно с млякото, добавете пресятото брашно с бакпулвера, солта и пипера. Добавете сиренето, пармезана и настъргания чедър. Накрая добавете към сместа подправените зеленчуци и магданоза. Разбъркайте леко и изсипете сместа в тава. Оставете във фурната при 180°C за 3 минути. Може да поднесете със салата валериана.