1. >Retsepti
  2. >Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло

Агнешка пастърма с млади картофи и червено цвекло

Идваме да Ви помогнем с нова рецепта, която може да Ви вдъхнови в приготвянето на празничната великденска трапеза. Този път цвеклото е идеална идея за гарнитура към агнешкото месо.
Достъпни
2 човек/души
60 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр. Червено цвекло на кубчета, Bonduelle

200 гр. Агнешка пастърма / месо

1 кг млади картофи

50 гр рукола

2 стръка зелен лук

2 скулидки чесън

1 лимон (сок)

зехтин

червен пипер

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр. Червено цвекло на кубчета, Bonduelle

200 гр. Агнешка пастърма / месо

1 кг млади картофи

50 гр рукола

2 стръка зелен лук

2 скулидки чесън

1 лимон (сок)

зехтин

червен пипер

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    В тиган, подмазан с мазнина, пригответе агнешката пастърма.
  2. Стъпка 2
    Нарежете картофите и ги сложете в тава. Поръсете ги със зехтин и ги овкусете със сол, черен и червен пипер. Покрийте с фолио и гответе на фурна за 15 минути на 220 градуса.
  3. Стъпка 3
    След като ястието е готово, сложете го в чинията, добавете пресен кориандър на вкус и ястието може да бъде сервирано. Добър апетит!
  4. Стъпка 4
    До зеленчуците поставете месото с картофи, върху които ние добавихме лука и чесъна.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Домашно сладко от кайсии

    Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнообразим с една тайна съставка. Досетихте ли се коя е тя? Подсказка: погледнете заглавието отново!

  • Брауни с цвекло

    Уникална комбинация между шоколад и цвекло с деликатен вкус!

  • Агнешко бутче с червено цвекло и кисели ...

    Чудесна Великденска вечеря за двама