Стъпка 1
Наситнете лука и нарежете гъбите на резени. В добре загрят тиган ги потопете и сотирайте докато получат златист цвят. Поръсете сол и пипер на вкус.
Стъпка 2
Добавете Мексикански микс Vapeur Bonduelle и разбъркайте за 3 минути докато добавяте доматеното пюре, люта чушка и риган, леко разтворени в зеленчуковия бульон (или вода).
Стъпка 3
Направете сос за сьомга от слънчогледово семе, което се загрява в олио, след това добавете парчета червени чушки, бяло вино и подправете със сол и пипер. След това добавете френска горчица, мед и зеленчуков бульон. Оставете да заври добре, след това го смесете. Подредете на плато царевицата с чушки, след това сьомгата със соса. Украсете с черешова клонка, листа от розмарин, кълнове и репички.
Стъпка 4
Изключете котлона и оставете за няколко минути. Сервирайте в чиния и поръсете с пармезан.