Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Омлет с царевица
Засищаща, хранителна и много вкусна закуска. Класическият омлет е обогатен от естествения сладък вкус на царевицата и зеления пипер, който завършва ястието
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 консерва (340 г) сладка царевица GOLD Bonduelle
4 картофа
1 зелена чушка
2 яйца
2 супени лъжици слънчогледово олио
сол
пипер
Съставки за 2човек/души
1 консерва (340 г) сладка царевица GOLD Bonduelle
4 картофа
1 зелена чушка
2 яйца
2 супени лъжици слънчогледово олио
сол
пипер
Стъпка 1
Разбийте яйцата и подправете с щипка сол и пипер. Нарежете картофите и зелената чушка на малки кубчета.
Стъпка 2
Изсипете разбитите яйца в тиган и оставете за няколко минути на умерен огън, докато се образува омлетът. Обърнете омлета и го оставете да се готви още 1-2 минути.
Стъпка 3
В голяма тенджера задушете лука в маслото с лют червен пипер за около 2 минути или докато лукът омекне.
Стъпка 4
Поставете омлета върху чиния и добавете сместа от пържени зеленчуци.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Закуска с киноа
Киноа – тайната съставка на здравословна, богата на протеини и витамини закуска. Бързо и вкусно, под...
Свежа салата с царевица
Летният период винаги е свързан със свежи зеленчуци, които осигуряват прилив на енергия. Предложенат...