Къри с грах и леща
4 човек/души
5 мин
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва леща Bonduelle
200 мл кокосово мляко
400 г ориз
къри на прах или паста
кашу
сол на вкус
200 мл кокосово мляко
400 г ориз
къри на прах или паста
кашу
сол на вкус
Съставки за 4човек/души
1 консерва леща Bonduelle
200 мл кокосово мляко
400 г ориз
къри на прах или паста
кашу
сол на вкус
200 мл кокосово мляко
400 г ориз
къри на прах или паста
кашу
сол на вкус
- Стъпка 1Сварете вода и пригответе ориза. Време за приготвяне: 5 минути Време за готвене: 10 минути
- Стъпка 2Изсипете кокосовото мляко в тиган и го загрейте за 5 минути.
- Стъпка 3Добавете къри на прах или паста и овкусете със сол.
- Стъпка 4Прибавете отцедената леща и грах и оставете да къкри за 3 до 4 минути.
- Стъпка 5Сервирайте с ориза и поръсете с натрошени ядки кашу отгоре.
- Стъпка 6Може да добавите кориандър за дресинг.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Салата с грах, аспержи и рикота
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Топла салата с паста, сотирани гъби и спанак
- ОТКРИЙТЕ РЕЦЕПТАТА
Кремообразна полента с царевица и масло
Открийте също...
















