Изключително фините млади Bonduelle моркови са кулинарно удоволствие независимо от възрастта.

Изключително фините млади моркови Bonduelle са кулинарно удоволствие независимо от възрастта. Освен всички свойства на зрелия морков, младият морков е идеален не само за салати и готвени ястия, но и за торти, пайове. Без да се размразяват предварително, морковите се варят 10-12 минути в солена вода, подправят се на вкус и се готвят на око. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.

нето тегло: 400 g

съставки

Цели млади морковчета, екстра фини. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 136 kJ
Енергия (kcal) 32 kcal
Мазнини (гр) 0,3 гр
- от които наситени (гр) 0,1 гр
Въглехидрати (гр) 5,5 гр
- от които захари (гр) 3,6 гр
Фибри (гр) 2,8 гр
Белтъчини (гр) 0,5 гр
Сол (гр) 0,08 гр

готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Морковите са богати на витамини от групата В и освен, че допринасят за защита от анемията, те влияят положително и на зрението. Подходящи са за всякакъв вид ястия. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Мексикански горгонзола кошници

    Мексикански горгонзола кошници

    Невероятен вкус, озаряващ вашия ден!

  • Айнтопф - немско ястие с месо и зеленчуци. С добавка вкусни гъби, моркови и картофи

    Айнтопф - немско ястие с месо и зеленчуци. С добавка вкусни гъби, моркови и картофи

    Eintopf – на немски език това означава „една тенджера”. Цялата тайна на това ястие се крие в това, че в един съд се готви цялата храна и застъпва целия обяд. В тенджерата се поставя бекона или друго месо, зеленчуците, картофите, ориза или кашата и се готвят дълго и бавно. Ястието в зависимост от съставките може да напомня на супа, гулаш или готвено. Всеки избира каквото най-много му харесва. Eintopf са се появили във времена когато хората са имали малко пари, но големи семейства за изхранване. Домакините са ги приготвяли когато са нямали време за готвене на пример по време на „голямото пране” или събирането на реколтата.

  • Пролетни зеленчуци с яйца на тиган

    Пролетни зеленчуци с яйца на тиган

    Перфектният пролетен обяд за двама

Вижте още рецепти