Изключително фините млади Bonduelle моркови са кулинарно удоволствие независимо от възрастта.

Изключително фините млади моркови Bonduelle са кулинарно удоволствие независимо от възрастта. Освен всички свойства на зрелия морков, младият морков е идеален не само за салати и готвени ястия, но и за торти, пайове. Без да се размразяват предварително, морковите се варят 10-12 минути в солена вода, подправят се на вкус и се готвят на око. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.

нето тегло: 400 g
съставки

Цели млади морковчета, екстра фини. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 136 kJ
Енергия (kcal) 32 kcal
Мазнини (гр) 0,3 гр
- от които наситени (гр) 0,1 гр
Въглехидрати (гр) 5,5 гр
- от които захари (гр) 3,6 гр
Фибри (гр) 2,8 гр
Белтъчини (гр) 0,5 гр
Сол (гр) 0,08 гр
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Морковите са богати на витамини от групата В и освен, че допринасят за защита от анемията, те влияят положително и на зрението. Подходящи са за всякакъв вид ястия. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Мексикански микс с гъби

    Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!

  • Телешко месо с China Mix и бланширан ориз

    Вкусен и лесен обяд за двама

  • Бограч – супа гулаш

    Рецепта за Бограч – супа гулаш. Унгарската супа гулаш произлиза от народните традиции. Хранителното, засищащо ястие, може да действа разгряващо през хладните вечери, ако освен смляната сладка чушка добавим също така и щипка люта.

Вижте още рецепти