Стъпка 1
Вземаме пилешките гърди и правим дълбоки, наклонени разрези. След това заедно с пилешките крилца ги слагаме в купа.
Стъпка 2
В блендер пасираме всички продукти за маринатата: чили чушките, лука, джинджифила, смленият бахар, мащерката, тъмният соев сос и отцета. Блендираме всичко до получаване на хомогенна смес.
Стъпка 3
В тиган леко запържете със зехтин, нарязания на малки парчета морков, лук и целината с букет гарни.
Стъпка 4
Гърдите и крилцата оставете (завити с фолио ) в хладилника за 24 часа.
Стъпка 5
Запалете скарата и изчакайте 40 мин. до час, докато въглена започне да тлее и се покрие със слой пепел. Гърдите се пекат 25 до 30 минути, а крилцата 15 до 20 мин.
Съвет за готвене, заглавие
Начин на сервиране: Сервира се с ориз.