Червен боб и царевица с поширани яйца
Децата обичат зеленчуците, особено в необичайни комбинации. Този път Bonduelle идва при вас с ново предложение за вашите малчугани, което ще ги накара да заобичат зеленчуците.
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
340 гр Тексас Микс GOLD Bonduelle
20 гр сирене фета
3 яйца
1 лук
1 чушка
1 скилидка чесън
изсушен риган
кориандър / магданоз
зехтин
сол
черен пипер
20 гр сирене фета
3 яйца
1 лук
1 чушка
1 скилидка чесън
изсушен риган
кориандър / магданоз
зехтин
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
340 гр Тексас Микс GOLD Bonduelle
20 гр сирене фета
3 яйца
1 лук
1 чушка
1 скилидка чесън
изсушен риган
кориандър / магданоз
зехтин
сол
черен пипер
20 гр сирене фета
3 яйца
1 лук
1 чушка
1 скилидка чесън
изсушен риган
кориандър / магданоз
зехтин
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган запържете предварително нарязаните зеленчуци (лук, червена чушка и чесън), заедно с тексаския микс. Подправете с риган, сол и черен пипер.
- Стъпка 2С помощта на шпатула оформете места в тигана, между зеленчуците, където ще се сложат 3-те яйца. Покрийте с капак и оставете да се готви докато яйцата станат готови.
- Стъпка 3Накрая поръсете с парченца фета сирене, кориандър или магданоз и е готово за сервиране.
Открийте също...