Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Трябва да приемете бисквитките на Youtube, за да видите този видеоклип
Свинско с мексикански сос
Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!
Лесни
4 човек/души
45 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 консерви (860г) MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили Bonduelle
4 парчета обезкостени свински пържоли
1 ананас
2-3 глави лук
1 с.л. кокосово масло
100 мл бяло вино
1 чаша ориз
2 чаши вода
1 с.л. куркума
Сол
Пипер
Съставки за 4човек/души
2 консерви (860г) MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили Bonduelle
4 парчета обезкостени свински пържоли
1 ананас
2-3 глави лук
1 с.л. кокосово масло
100 мл бяло вино
1 чаша ориз
2 чаши вода
1 с.л. куркума
Сол
Пипер
Рецепти с
Мексикан Микс
Стъпка 1
Сварете ориза в съд с вода и добавете с.л. куркума.
Стъпка 2
Наржете ананаса на слайсове, отстранете кората и сърцевината на резените, сложете ги на грил докато покафенеят.
Стъпка 3
Без капачката, празната консерва Мексико микс може да се използва за нарязване на малки кръгчета тортила.
Стъпка 4
Отделно, измийте и нарежете лука на кръгчета и ги сложете на грила. След като се карамелизират, изсипете чаша бяло вино докато заврят.Добавете месото върху лука.
Стъпка 5
Оставете ги да поврят за още 23 минути, подправете със сол и пипер. Сервирайте с Мексикана, червен фасул в пикантен доматен сос.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда▶
Супа със зрял боб
Открийте рецептата за супа от бял боб на Bonduelle, богата на фибри и протеини, за балансирана диета.