1. >Retsepti
  2. >Свинско с мексикански сос

Свинско с мексикански сос

Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!
Лесни
4 човек/души
45 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 консерви (860г) MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили Bonduelle

4 парчета обезкостени свински пържоли

1 ананас

2-3 глави лук

1 с.л. кокосово масло

100 мл бяло вино

1 чаша ориз

2 чаши вода

1 с.л. куркума

Сол

Пипер
Съставки за 4човек/души
2 консерви (860г) MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили Bonduelle

4 парчета обезкостени свински пържоли

1 ананас

2-3 глави лук

1 с.л. кокосово масло

100 мл бяло вино

1 чаша ориз

2 чаши вода

1 с.л. куркума

Сол

Пипер
  1. Стъпка 1
    Сварете ориза в съд с вода и добавете с.л. куркума.
  2. Стъпка 2
    Наржете ананаса на слайсове, отстранете кората и сърцевината на резените, сложете ги на грил докато покафенеят.
  3. Стъпка 3
    Без капачката, празната консерва Мексико микс може да се използва за нарязване на малки кръгчета тортила.
  4. Стъпка 4
    Отделно, измийте и нарежете лука на кръгчета и ги сложете на грила. След като се карамелизират, изсипете чаша бяло вино докато заврят.Добавете месото върху лука.
  5. Стъпка 5
    Оставете ги да поврят за още 23 минути, подправете със сол и пипер. Сервирайте с Мексикана, червен фасул в пикантен доматен сос.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Супа със зрял боб

    Открийте рецептата за супа от бял боб на Bonduelle, богата на фибри и протеини, за балансирана диета.

  • Филе от пъстърва със зелен фасул и ечеми...

    Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик

  • Халуми със средиземноморски зеленчуци

    Халуми със средиземноморски зеленчуци